Jak press-on nehty fungují?

Jak press-on nehty fungují?

Press-on nehty jsou aplikovatelné kdekoli a kdykoli. Stačí si vybrat design, délku a tvar, změřit si velikost nehtových lůžek a zvolit správnou velikost. Pak už stačí zatlačit nehtovou kůžičku, spilovat přirozený nehet a zdrsnit tak jeho povrch, odmastit ho a nalepit press-on nehet zvolenou metodou.


V Nailzzes poskytujeme dvě možnosti aplikace press-on nehtů: pomocí lepících pásků – nehty Ti vydrží pár hodin až dní, nebo pomocí lepidla – nehty ti vydrží až dva týdny.

  • Pokud zvolíš aplikaci páskami, stačí jen přilepit pásek na zadní stranu press-on nehtu, strhnout ochrannou fólii z pásku a přilepit press-on nehet na přirozený nehet.
  • Pokud zvolíš aplikaci lepidlem, stačí pokrýt celý přirozený nehet trochou lepidla a lepidlo aplikovat také na zadní část press-on nehtu. Pak už jen přilepíme press-on nehet k přirozenému nehtu.


V obou případech aplikace nehet na chvíli pevně stlačíme, aby nevznikly vzduchové bublinky a nehty vydržely co nejdéle. Pokud by Tě zajímal přesnější postup, koukni na naší sekci Jak to funguje, kde se dozvíš všechny tipy a triky!


Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.