Jak jsou press-on nehty vyráběné?

Jak jsou press-on nehty vyráběné?

Proces výroby press-on nehtů je velmi podobný jako modeláž klasické gelové či akrylové manikúry, jen jsou produkty aplikovány na umělé tipy, a ne přímo na nehtové lůžko.

V Nailzzes používáme kvalitní gelové tipy, které poskytují jak pevnou výdrž, tak příjemnou pružnost. Každý tip spilujeme a naneseme primer – tím zajistíme, že veškeré další vrstvy budou na tipu držet. Pak už vykreslujeme konkrétní design, který může obsahovat i zalešťovací pigmenty, kamínky nebo další ozdoby. Vše necháváme řádně zapéct v UV lampě. Nakonec doladíme tvar, nehty pořádně očistíme a zabalíme k odeslání.

Pokud Tě zajímá, jak taková výroba vypadá, koukni se na náš Instagram nebo TikTok, kde pravidelně natáčíme výrobu vašich objednávek, někdy i na live stream. Natočit můžeme výrobu i Tvých press-on nehtů! Stačí nám napsat číslo Tvé objednávky na Instagram @nailzzes nebo na náš email info@nailzzes.cz. 


Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.