Jak dlouho press-on nehty vydrží?

Jak dlouho press-on nehty vydrží?

Výdrž press-on nehtů ovlivňuje hned několik faktorů. V první řadě záleží, jaký způsob aplikace je zvolen. Pokud jsou press-on nehty nalepeny pomocí lepících pásků, vydrží až několik dní. Pokud je zvolena aplikace pomocí lepidla, nehty vydrží až dva týdny. Po aplikaci nehtů je dobré přibližně 2 hodiny ruce nenamáčet, aby mohlo lepidlo řádně zaschnout.


Velmi důležitá je však předpříprava přirozeného nehtu. Nehet musí být čistý – doporučujeme tedy řádné odstranění zbytky předešlé manikúry, ať už se jednalo o gelovou či akrylovou nebo jen o klasický lak na nehty. Dále je potřeba zatlačení nehtové kůžičky, zdrsnění povrchu nehtu spilováním a následné odmaštění nehtu alkoholovým ubrouskem. Po tomto kroku se snažíme na nehty nesahat, neprojíždět prsty ve vlasech apod., aby se nehty znovu nezamastily.


TIP: Před aplikací press-on nehtů doporučujeme umýt ruce saponátem na nádobí – obsahuje odmašťovací látky, které mohou podpořit výdrž press-on nehtů. Pro více tipů klikni sem.

Po nalepení press-on nehtů už můžeš fungovat jako s klasickou gelovou či akrylovou manikúrou. 


Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.